A SunExpress 140 utasának hosszú várakozása: Botrány a Ferihegyen

Tegnap délelőtt helyett ma hajnalban érkezett meg az utasokért az Antalyába tartó gép. A járta végül az utasok beszállítása után majdnem egy nappal később, szombaton 5:52 órakor indult el Antalya felé. A járat utasai közül éjszaka körülbelül 50-en maradtak a terminálon, a többiek elhagyták a repülőtér területét és a ma reggeli induló járattal végül 141-en utaztak el.

Az Élet és Halál fontossága: Dobos Attila életrajzának megjelenése közel áll

A legendás zeneszerző több mint két évvel ezelőtt hunyt el, de máig élénken él rajongói és szerettei szívében. Menyasszonya, Hatvaniné Erzsó, elkötelezetten dolgozik azon, hogy megőrizze szerelme emlékét, és már közel jár az énekes életéről szóló könyv befejezéséhez. A készülő mű Dobos Attila életét körülbelül 150 oldalban fogja bemutatni.

Így árul el rólad a kedvenc fagylaltod!

A csokiimádók életvidámak, a citromfagylalt szerelmesei analitikusak. A fagylalt ízének kiválasztása nem csak ízlés kérdése, sokat elárul a személyiségünkről is. Íme, néhány népszerű fagylalt íz, és az is, mit jelenthetnek a karakterünk szempontjából, ha ezeket választjuk. Merthogy egyáltalán nem mindegy, mivel hűsítjük magunkat.

Vészes cím a Vígszínházban történt balesetről: “Drámai esemény a Vígszínházban: Színész lezuhant a színpadról előadás közben

Továbbra is orvosok kezelik Jegercsik Csaba színművészt, aki a tegnapi esti, Vígszínházban megtartott előadáson balesetet szenvedett a díszletben. A 348. előadáson a színpadon történt baleset körülményeit és okát vizsgálják, a rendőrség felvette a jegyzőkönyvet. A hétvégén a tervek szerint még négyszer adnák elő a Vámpírok bálját a színházban.

Az éjszakai botrány: Magyar Péter szórakozóhelyen dulakodott – felvétel bukkant fel

Videófelvétel került elő arról az estéről, amikor Magyar Péter egy budapesti belvárosi szórakozóhelyen bulizott fiatalokkal, majd dulakodásba keveredett. Az incidens után a TISZA Párt alelnökét a biztonságiak állítólag a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről. A politikus szerint csapdába csalták őket az éjszakában, és egy provokátor tette tönkre az estéjüket.

A KÖKI borzalmas állapotai: rettegés a bandától és brutális erőszak az utakon

Egy ideje egy 5-6 fős drogbanda lepte el a Lehel-Eötvös-Kosárfonó utcákat – állítják a közelben élők, akik rettegnek, mert a banda tagjai a KöKi Terminál közelében vertek tanyát, ahol a közeli terület füves részén pihennek, „szúrnak”, drogoznak. Egy lányra rá is támadtak, a szemtanú mentőt hívott a megtámadott tinire, ami vele történt, még most is elborzasztja.