Drámai csavart kapnak a viták otthon – több magyar háztartásban késelésig fajult a helyzet

Rettenetes látleletet mutat az országban elburjánzó agresszióról Magyarország Ügyészségének mai közleményei. Egymás után két történetet is megosztottak, amelyek olyan szörnyű gyilkossági kísérletekről szólnak, amiket élettársak követtek el egymással szemben. Mindkét esetben rögtönzött módon, konyhakéssel támadtak egymásra azok az emberek, aki állítólag szeretik egymást. Az egyetlen szerencse, hogy a végzetes tragédiákat sikerült elkerülni.

Az idézet tükrözi a nehéz gyermekkort: “Nem volt fenékig tejfel az életünk” – Zoltán Erika a múltjáról mesélt

Zoltán Erik esetében nem titok, hogy szinte mindig igyekezett pozitívan viszonyulni az élet adta kihívásokhoz. Az énekesnő azt vallja, minden csupán nézőpont kérdése, és rajtunk múlik, hogyan éljük meg a dolgokat. Most elárulta, hogy ezt az örök és irigylésre méltó pozitivitást azon körülményeknek köszönheti, amelyek között felnőtt.

Krausz Gábor és Mikes Anna határozottan cáfolták szakításukról szóló pletykákat

Krausz Gábor és Mikes Anna szerelmének története igencsak mesébe illő: mint egy herceg és egy hercegnő, akik hónapokon át táncoltak együtt egészen addig, amíg egymásba nem szerettek. A szerelmesek nemrégiben az Ázsia Expressz forgatásán vettek részt, ám nem sokkal azután, hogy hazaértek, újabb külföldi útra mentek, Szicíliába. Az utazást Anna ajándékozta Gábornak a születésnapjára.