A kép forrása: Femina.hu
A roppanós retekhez és uborkához nagyon jól megy a friss, joghurtos öntet.
A tavaszi uborkás reteksaláta ideális választás lehet sült húsok mellé vagy könnyű ebédnek. Fontos, hogy a friss, ropogós zöldségeket használjuk hozzá, a fonnyadozó darabok nem megfelelőek. Az öntet elkészítése egyszerű, a citromlé, cukor, só és joghurt keverékébe fűszereket is adhatunk. Az elkészült öntetet érdemes előre elkészíteni és a hűtőben tárolni, hogy az ízek összeérjenek. A salátához friss uborkát és retket használunk, amit az öntettel keverünk össze. A selymes spárgakrémleves friss zöldségekből készült tavaszi fogás, mely ideális kiegészítő a salátához. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra beszélget majd az anyaság és nőiség kihívásairól. Az esemény részletei a femina.hu/feminaklub oldalon érhetőek el.