A kép forrása: Dívány
Kiváló minőségben gyártjuk, a magyarok ugyanakkor alig néznek rá erre a húsfajtára.
A magyarok galambhússal, mangalicatermékekkel, kekszekkel és magyar borokkal képviseltetik magukat Ázsia egyik legnagyobb nemzetközi kiállításán, a Food and Hotel Asia rendezvényen. Az eseményen hat magyar kiállító vesz részt, közülük ketten rendszeres résztvevők. A szingapúri érdeklődők nagy érdeklődéssel fogadják a hazai ételeket, mivel Szingapúr szinte teljes egészében importálja élelmiszereit. Az esemény fontos lehetőséget jelent a magyar élelmiszer- és agrárcégek számára az ázsiai piacon való jelenlét miatt, valamint Szingapúr elosztóközpontként is szolgálhat. Az utóbbi években nő az igény a hazai prémium galambtermékek iránt, és már korábban is kötöttek megállapodást a magyar galambhús exportjáról Szingapúrral és Japánnal.