Gombafasírt: ízletes és tápláló fehérjebomba húsmentes étkezésekhez

Gombafasírt: ízletes és tápláló fehérjebomba húsmentes étkezésekhez

Gombából nagyon finom, laktató és olcsó húsmentes fasírtot készíthetsz.

A recept szerint a gombafasírt egy olajon megpárolt hagymával, fokhagymával és petrezselyemmel elkészített gombakeverék alapján készül. A gombákat alaposan meg kell mosni, majd fel kell szeletelni, és hozzá kell adni a hagymához. Ezután tojást és zsemlemorzsát keverünk hozzá, majd kis lepényeket formázunk belőle, amiket olajban kisütünk. Az elkészült gombafasírtat tálalhatjuk majonézes salátával, krumplival vagy párolt rizzsel. A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista, aki Szily Nórával beszélget az anyaság és a nőiség kihívásairól, valamint a gyerekneveléssel kapcsolatos témákról. A rendezvény időpontja 2024. június 3., a helyszín pedig a Thália Színház.

Tovább a cikkhez