A spárga pucolásának titkai: elengedhetetlen vagy csak felesleges lépés?

A spárga pucolásának titkai: elengedhetetlen vagy csak felesleges lépés?

Egy magyar séf eloszlatta a kételyeket!

A spárga egyre népszerûb a magyarok k&#F6;rül, a k&#F6;zel felét m&#E1;r hazai fogyasztók vásárolják. A zöldség gazdag rostokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, &#E9;s alacsony kalóriatartalommal rendelkezik, ezért diétás étrendbe is beilleszthetõ. A fehér &#E9;s zöld spárga megk&#xFCl;önboznek egym&#E1;st&#F3;l, a fehérnek kem&#E9;nyebb, fássz&#E1;r&#FA; a szára, ez&#E9;rt mindenképpen meg kell h&#E1;mozni. M&#ED;g a zöld sp&#E1;rga teljes egész&#E9;ben felhasználható, &#E9;s több vitamin találhat&#xF3 benne, mint a fehérben.

Tovább a cikkhez