Idén sem maradhat el a Black Friday! Állj készen az észbontó ajánlatokra és találd meg a legjobb vásárlásra érdemes termékeket!

Nincs november Black Friday nélkül! Érdemes kihasználni az év végi kedvezményeket, ha valamilyen technikai eszközt szeretnénk beszerezni. Csúcstelefon vagy tablet? Hétköznapi eszköz vagy okosóra? A Honor kínálatából válogattunk!

A Honor kínálatában premium és középkategóriás eszközök egyaránt megtalálhatók. A Honor Magic5 Pro komoly technológiai fejlesztéseket kínál, többek között erős triplakamerás rendszerrel és kiváló akkumulátorral. Emellett a Honor 90 prémium készülék erős teljesítménnyel és lenyűgöző kijelzővel rendelkezik, kedvező áron. Az olcsóbb kategóriában a Honor 90 Lite és Honor X8a stabil funkciókat és hosszú akkumulátor-élettartamot nyújtanak. A Honor Pad X9 tablet stílusos és praktikus megoldást jelent, emellett az okosórák terén is számos precíz funkcióval rendelkező termék elérhető. A Honor kínálatában minőségi eszközök széles választéka található.

Tovább a cikkhez