A kép forrása: Dívány
A vesebetegségben szenvedőknek egy speciális diétát kell követniük, amit könnyebbé tehet egy egészséges nassolnivaló.
Az olasz gasztronómia híres arról, hogy sok olyan alapanyagot használ, amely hozzájárul, hogy minél hosszabb életünk legyen. Számos antioxidánsokban gazdag zöldség, valamint halak és olívaolaj az alapja a legtöbb ételnek. Nemrég szicíliai orvoskutatók arra lettek figyelmesek, hogy egy fagyasztott finomság valóban előnyös lehet, ha azt szeretnénk, hogy a vesénk egészségesen működjön. A krónikus vesebetegséggel diagnosztizált betegeknek általában egy speciális diétát kell követniük, amiből hiányoznak a feldolgozott élelmiszerek, a nátrium, a telített zsírok, a foszfor, a kálium,
Az olasz gasztronómia híres arról, hogy sok olyan alapanyagot használ, amely hozzájárul, hogy minél hosszabb életünk legyen. Számos antioxidánsokban gazdag zöldség, valamint halak és olívaolaj az alapja a legtöbb ételnek. Nemrég szicíliai orvoskutatók arra lettek figyelmesek, hogy egy fagyasztott finomság valóban előnyös lehet, ha azt szeretnénk, hogy a vesénk egészségesen működjön. A szicíliai orvosok azonban felfedezték, hogy a fagylalt élvezetes alternatívája lehet más desszerteknek akkor is, ha valaki vesebetegségben szenved. A vizsgálat eredményeit összegző tanulmány készítői heti kétszeri citromszorbet-fogyasztást javasolnak. A vesebetegségben szenvedők esetében a kutatók kizárták a tejalapú fagylaltok fogyasztását, amelyeknek gyakran fő
hírkategória: Egészség