Sárgabarackos gluténmentes piskótatorta: Verjük szét a tojásokat és adjuk hozzá a

Sárgabarackos gluténmentes piskótatorta: Verjük szét a tojásokat és adjuk hozzá a

Nézd meg, hogyan készítheted el a legfinomabb gluténmentes sárgabarackos piskótatortát!

A recept egy gluténmentes piskótatorta elkészítési módját mutatja be, amelyhez darált mandulát, tojást, cukrot, sárgabarackot és kukoricakeményítőt használnak. A tészta elkészítése során a tojásokból különválasztva először kemény habot vernek, majd hozzáadják a cukrot és a mandulaaromát. Ezután a tojásfehérjét összekeverik a darált mandulával és a kukoricakeményítővel, majd óvatosan hozzáadják a tojáshabhoz. A tésztát sütőpapírral kibélelt tortaformába öntik, tetejét sárgabarackkal díszítik, majd 35-40 percig sütik 180 fokos sütőben, amíg a tészta elkészül. A sütés után porcukorral szórható meg a teteje.

Tovább a cikkhez