Az Árpád hídi baleset túlélőjének megrázó vallomása: “A mentős mondta, hogy három halottunk van” – fotóval a száműzött a tragédiából megosztotta történetét.

Az Árpád hídi baleset túlélőjének megrázó vallomása: "A mentős mondta, hogy három halottunk van" - fotóval a száműzött a tragédiából megosztotta történetét.

A csodával határos módon élve megúszta a brutális becsapódást, de ki kellett vágni az autójából, súlyos sérüléseket szenvedett, és még mindig a kórházban ápolják Nagy Tamást. A férfi taxijába múlt szerda este csapódott bele az a Suzuki, amelyet egy ámokfutó tarolt le egy lopott kocsival az Árpád hídon. A Blikknek a betegágyán sikerült beszélnie a sofőrrel, aki a végzetes fuvar során a Deák térről vitt három fiatalembert Óbudára.

A negyvennégy éves férfi sérüléseinek listája komoly: szegycsonttörés, sérv a belső szerveim melletti rekeszben, izomhúzódások a lábában, agyrázkódás, valamint több seb, heg és karcolás a testén. Jelenleg már kikerült az intenzív osztályról, de továbbra is oxigénmaszkot visel.

Tovább a cikkhez