Sajtos kolbászos rakott krumpli – Egy ízletes twist a hagyományos receptre

Sajtos kolbászos rakott krumpli - Egy ízletes twist a hagyományos receptre

Új értelmet kaphat a kolbászos rakott krumpli, ha sok nyúlós sajtot olvasztasz a tetejére.

Az ínycsiklandó kolbászos rakott krumpli receptjét mutattam be, melynek elkészítéséhez füstölt szalonna, csípős kolbász, tojás, sajt, kovászos uborka és tejföl szükséges. A krumplikat héjukban főzöm meg, majd rétegezem a többi hozzávalóval egy tepsi alján. Alufóliával letakarva sütöm 200 fokon egy órán keresztül, majd a végén leveszem róla a fóliát, hogy a sajt ropogós legyen. A cukkinis rakottas is rengeteg sajtot tartalmaz, és könnyed, laktató köret. A receptben szereplő kép a Tetiana_Chudovska / Getty Images-től származik.

Tovább a cikkhez