A fokhagyma ecetben és olívaolajban hűtőben tárolva hónapokig friss és roppanós marad. A receptben rozmaring szerepel, de választhatsz más zöldfűszert is. A főzés során fontos az arányok betartása, valamint a lé ellepje a fokhagymát. A megfőtt fokhagymát szárítsd meg, tegyük sterilizált üvegekbe, majd tedd hűtőbe legalább két napra. A pácolt lila hagyma különleges ízvilágot ad a szendvicseknek, és segíthet a téli vitaminpótlásban is.
Related Posts
Az évszázadok értékeit őrizve – Melyik vers záró sora ez? Általánosban tudtad
Az általános iskolában tanult versek utolsó sorai közül sokra ma is emlékszünk.
Ritka gyerekkori fotója került elő Terence Hillnek: a rajongók elolvadtak az édes felvételtől
A legendás színész írtó cuki a mosolygós képen.
Radikális változások jönnek a Netflixen: A felhasználók örömére
Így fog kinézni a Netflix hamarosan.