A fokhagyma ecetben és olívaolajban hűtőben tárolva hónapokig friss és roppanós marad. A receptben rozmaring szerepel, de választhatsz más zöldfűszert is. A főzés során fontos az arányok betartása, valamint a lé ellepje a fokhagymát. A megfőtt fokhagymát szárítsd meg, tegyük sterilizált üvegekbe, majd tedd hűtőbe legalább két napra. A pácolt lila hagyma különleges ízvilágot ad a szendvicseknek, és segíthet a téli vitaminpótlásban is.
Related Posts
Szaftos sajtos darált húsos tészta: könnyen elkészíthető, laktató és kiadós vacsora
Ha kevés munkával elkészíthető, mégis ízletes ételre vágysz, a darált húsos, sajtos tészta nagy kedvenced lesz.
Rizses mennyei főfogás: Zöldségekkel fűszerezve
Gyorsan elkészül ez a keleties fűszerezésű, zöldséges sült rizs, ráadásul még egy kis tojás is kerülhet bele.
Rosttartalmú kakaó: Az étvágy csökkentése és hatékony emésztés támogatása
Napi egy csésze kakaónak számos áldásos hatása ismert a szervezetre nézve.