Az “Extrém incidens a Mester utcában: Félmeztelenül üvöltöző pókember ellen léptek közbe hatósági erők” című hír találó lenne.

Az "Extrém incidens a Mester utcában: Félmeztelenül üvöltöző pókember ellen léptek közbe hatósági erők" című hír találó lenne.

Egy félmeztelenül őrjöngő férfi vasárnap délután felmászott a Mester és a Dandár utcák sarkán álló épület negyedik emeletére. Végül a rendőrök és tűzoltók szerelték le. A fennforgást rögzítő Magyar Hang szerint egyszerre legalább ötven embernek adott munkát a IX. kerület pókembere.

Vasárnap fél három körül egy őrjöngő férfi megbontotta a Mester-Dandár utcák sarkán álló épület állványzati borítását, és éppen felfelé igyekezett, amikor a Magyar Hang szerkesztőségéből kiszúrták. Az ordítozó félmeztelen férfi végül a negyedik emeletig jutott, illetve néhány útjába kerülő dolgot össze is tört, azonban nem jutott be a lakásba. A helyszínre érkezett öt rendőrautó, öt tűzoltósági jármű, egy mentő és egy BKV-s beavatkozó kocsi is, így a férfi egyszerre legalább ötven embernek adott munkát a lap szerint. A IX. kerület pókemberét végül sikerült lehozniuk a lépcsőházon keresztül, de a férfi még ekkor is zavartan üvöltözött, és erősen vérzett.

Tovább a cikkhez