Csípős csirkemáj gombával: az egyszerűséget feldobja egy kis csavarral

Csípős csirkemáj gombával: az egyszerűséget feldobja egy kis csavarral

A gombás csirkemáj annyira puha, hogy szinte szétolvad a szádban.

A csirkemáj egészséges, olcsó és könnyen elkészíthető, gombával együtt főzve változatosságot csempészhetsz vele az étrendedbe. Fontos odafigyelni arra, hogy ne főzd túl a májat, hogy ne legyen rágós és kemény. A majoránna és a csípős paprikakrém jól illik hozzá, de a sózást csak a tányéron végezd el. A hagymát aprítsd fel, a paprikát, paradicsomot, gombát és májat vágd szeletekre, majd olvaszd össze a vajat és az olajat egy serpenyőben. Párold üvegesre a hagymát, majd keverd el a pirospaprikával, és add hozzá a paprikát, paradicsomot és gombát. Szórd meg borssal és majoránnával, majd főzd össze a paprikakrémmel.

Tovább a cikkhez