Váratlan fordulat az ötös lottóban: történelmi hír a főnyereményről

Váratlan fordulat az ötös lottóban: történelmi hír a főnyereményről

27 sorsolás óta nincs telitalálat az Ötöslottón, így ezen a hétvégén már 5,3 milliárd forint a tét. Ennek az összegnek a birtokában bárki életformát válthatna. Ám a nagynyertesek első visszajelzései viszont azt mutatják, hogy a lottónyertesek többsége nem tervez kilépni a megszokott napi kerékvágásból.

A Szerencsejáték Zrt. által végzett felmérés szerint a nagy összegű lottónyereményt elnyerő emberek többsége nem azonnal mond fel a munkahelyén, hanem inkább szabadságot vesz ki. A nyertesek jellemzően hetente egyszer játszanak, és a nyeremény ellenére továbbra is szeretnének játszani. Az otthonukra, ingatlanra és autóra költenének, valamint a felmérés azt mutatja, hogy a nyertesek többsége először kétkedéssel fogadja az óriási nyeremény hírét.
Az Ötöslottó főnyereménye már 196 napja halmozódik, és a jövő hétvégén 5,3 milliárd forintért lehet megnyerni. Amennyiben valaki helyesen tippeli meg az öt számot, minden idők harmadik legnagyobb főnyereménye talál gazdára. A Szerencsejáték Zrt. új okoskombinációs játékmódja lehetővé teszi, hogy a játékosok válasszák, melyik főnyeremény alatti nyerőosztályért és milyen feltételekkel játszanak.
A szombati sorsolás után a nyertesnek 90 napja van jelentkezni nyereményéért, amelyet Magyarországon nyitott folyószámlával kell rendelkeznie a kifizetéshez.

Tovább a cikkhez