A kép forrása: Femina.hu
A menzás tészta és a rántott hús találkozásából születő milánói sertésszelet ma ugyanannyira ízlik, mint gyerekkorunkban.
A milánói sertésszelet, bár olasz hangzású, valójában magyar találmány, mely ropogós rántott húst és sonkás-gombás tésztát jelent reszelt sajttal. A húsokat klopfold ki, majd sze salt és borssal. Főzd ki a tésztát sós vízben, majd párold üvegesre a hagymát. Pirítsd meg a sonkát és a gombát, majd öntsd hozzá a paradicsomszószt. Süsd ropogósra a húst, majd tálald a tésztával és szósszal. A mustáros szószban készült csirkemell éttermi szintű fogás, mely otthon is elkészíthető. A mesterséges intelligencia és a jövőkutatás témájáról Rab Árpád tart előadást a Femina Klubban, ahol a mesterséges intelligencia terjedésének és szerepének ismeretéről beszél majd.