Egyedülálló anyaként a veszélyes küzdelem: Pokorny Lia őszintén mesél a kihívásairól

Egyedülálló anyaként a veszélyes küzdelem: Pokorny Lia őszintén mesél a kihívásairól

Pokorny Liáról nem titok, hogy egyedül nevelte fel a gyermekét. Mint minden egyedülálló anyának, így neki is rengeteg dologgal kellett megküzdenie a nevelés terén. Mint elmondta, számára a legnehezebb feladat az volt, hogy ráeszméljen arra, hogy a fiát nem kell még a széltől is védenie.

Pokorny Lia volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának legutóbbi vendége. A színésznő mesélt a szakmájáról és a magánéletéről is, utóbbi terén elmondta például, hogy a fia nevelésekor túlkompenzált. Sokáig csinálta ezt, ám egyszer csak rádöbbent, hogy ha így folytatja, nem lesz jó vége.
“Rájöttem, hogy ez mennyire veszélyes. Mert ő akkor hogy fogja megérezni azt a bizalmat, hogy joga van tévedni, joga van elesni, és majd ő eldönti, hogy hogy áll föl, és hogy érzi meg azt, hogy neki is van ereje, és nem kell hozzá állandóan az ő anyukája, hogy majd ő körülbugyolálja. Már nem ezt tartom szeretetnek” – árulta el Geszti Péter műsorvezetőnek, akinek arra a kérdésére, hogy hogy tudott erről lemondani, azt válaszolta:”Mert azt láttam, hogy egyre nagyobb feszültséget szül,
“Mert azt láttam, hogy egyre nagyobb feszültséget szül, és akkor elkezdtem arra figyelni, hogy mit csinálok, vagy miért van akkora ellenállás, hiszen jót akarok” – mondta.

Tovább a cikkhez