Csipes Tamara ragyogott az idei Coop Rally színpadán

Csipes Tamara ragyogott az idei Coop Rally színpadán

Az idei, már 18. alkalommal megrendezett Coop Rallyn is részt vettek olimpiai aranyérmes sportolók, ugyanis a Coop 1996 óta támogatja a Magyar Olimpiai Bizottságot (MOB), 2021 óta stratégiai partnerként. A magyar élelmiszereket népszerűsítő kétnapos szakmai program első estéjének pódiumbeszélgetésén az idei olimpiáról éremmel hazatért sportolók meséltek párizsi élményeikről. A francia fővárosban aranyérmet szerző férfi-párbajtőrcsapat két tagja, Siklósi Gergely és Koch Máté mellett a kétszeres olimpia bajnok, Párizsban két ezüstöt és egy bronzot bezsebelő Csipes Tamara kajakos volt a talkshow vendége.

A Honvéd kajakosa teljes mértékben egyetért a Coop Rally üzenetével, amely arra buzdítja az embereket, hogy az üzletekben magyar élelmiszereket válasszanak. Fontosnak tartja a hazai termékek támogatását, mivel ezáltal segítik a magyar gazdaságot. Kiemelte, hogy a környezet védelme szempontjából is fontosnak tartja a hazai élelmiszerek előnyben részesítését, mivel kevesebb károsanyag-kibocsátással kerülnek a boltok polcaira. Sportolóként a minőség kiemelt szempont számára, ezért például a tej és a hús esetében gyakran magyar terméket választ. Emellett a biotermékek vásárlására is odafigyel, valamint fontos neki, hogy az élelmiszerek antibiotikum-mentesek legyenek.
Az édesanyaként leginkább az őszi-téli időszakban szokott főzni, nyáron inkább rendelnek ételt. Az ételszállítót alapos kutatómunka után választotta ki, ahol ugyanazokat az egészségtudatos, minőségi szempontokat vár el, mint amelyeket otthoni főzéseire és bevásárlásaira jellemzőnek tart.

Tovább a cikkhez