Sophia Loren kilenc titka: a legendás színésznő 90. születésnapján

Sophia Loren kilenc titka: a legendás színésznő 90. születésnapján

Sophia Loren éppen szeptember 20-án ünnepli kilencvenedik születésnapját, ennek apropóján összegyűjtöttünk kilenc titkot, amit biztosan nem tudtál róla.

Sophia Loren tavaly combnyaktörést szenvedett, mert elcsúszott a fürdőszobájában, azóta nem lehetett őt látni nyilvános eseményen. A díva élete nyitott könyv a világ számára, sokan tudják például, hogy ő Drew Barrymore keresztanyja, s azt is, Marlon Brandóval utálták egymást.
Sophia Loren fia és magyar menye a Parlamentet is majdnem megkapta a színésznőtől. A Magányos apuka megosztaná című Sophia Loren film forgatásán Cary Grant szerelmes volt a színésznőbe, állítólag még egy levelet is írt neki, amiben arra kérte, hogy hagyja el Carlo Pontit, és válassza őt. A producer Carlo Ponti 1957-ben elvált a feleségétől Mexikóban, és utána elvette Lorent, de öt évvel később bigámia vádjával kellett bíróság elé állniuk. A színésznőt hírbe hozták Marcello Mastroiannival is, akivel 11 közös filmet forgattak. Az elcsábítás sikertelensége ellenére Marcello élőben csodálhatta meg, nem is egyszer, ahogy Loren sztriptízel!

Tovább a cikkhez