A cím: “Magyar Péter kihívására Orbán Viktor bántóan kevésnek találta a témákat. Szavazza meg, ki tart az igazság mellett!

A cím: "Magyar Péter kihívására Orbán Viktor bántóan kevésnek találta a témákat. Szavazza meg, ki tart az igazság mellett!

Nagy port kavart az elmúlt napokban a miniszterelnök és a TISZA Párt elnökének első vitájának, amely végül az árvízhelyzetre való tekintettel elmaradt. Orbán Viktor azonban azt nyilatkozta, hogy ő nem érti miért kéne vitáznia Magyar Péterrel. A politikus most egy hosszú listában mutatta be, hogy szerinte bőven lenne miről beszélniük. És ön szerint szükség van-e egy vitára a hazai politikai élet jelenlegi két kiemelkedő szereplője közt? Szavazzon!

Szeptember 18-án egy európai parlamenti vita elmaradt az árvízhelyzet miatt, amikor Magyar Péter úgy vélekedett, hogy az ország vezetőjének a saját hazájában kell lennie. Orbán Viktor ezt támogatta, és bejelentette, hogy nem hagyja el az országot a veszélyhelyzet idején. Az RTL interjújában Orbán Viktor értetlenül reagált a vitakérdésre, később pedig arról beszélt, hogy jelenleg normális és konszolidált politikai élet zajlik Magyarországon. Magyar Péter egy Facebook-posztban reagált, és 18 témát vetett fel, amelyekről szerinte érdemes lenne vitatkozniuk a köztévé műsorában. Végül arra buzdította Orbán Viktort, hogy üljenek le szemtől szembe, és válaszoljon a fenti kérdésekre. A vitára vonatkozó szavazatokat 17 óráig várták.

Tovább a cikkhez