A kis Aurora bámultatja apukája sportteljesítményét: Shane Tusup kislánya bájosan szurkolt a rugdalózójában

A kis Aurora bámultatja apukája sportteljesítményét: Shane Tusup kislánya bájosan szurkolt a rugdalózójában

Shane Tusup tegnap este ugyan alulmaradt a Sztárboxban, az biztos, hogy neki volt a legcukibb szurkolója a lánya személyében.

Tegnap Shane Tusup és Torghelle Sándor mérkőzése férfi középsúlyban a Sztárboxban nagy figyelmet kapott, különösen Tusup kislánya, Aurora fotója miatt. Az édesapával közösen megosztott képeken Aurora nagyon aranyosan szurkolt apukájának. A közösségi média felhasználói elolvadtak a gyönyörű képeken, és az édes kislányt nagyon kedvelték. Aurora szeptember 30-án négy hónapos lesz, és ahogy nő, egyre tündéribb fotók kerülnek fel róla.
Shane Tusup és Torghelle Sándor meccse a nézők szerint nem volt tisztességes. A mesterséges intelligencia jelenléte és hatása mindennapjainkban, valamint a jövőbeni szerepe fontos téma lesz a Femina Klub októberi rendezvényén, amelynek vendége Rab Árpád trend- és jövőkutató lesz. Az eseményen beszélgetésre kerül a mesterséges intelligencia rejtelmeiről, valamint az AI szerepéről a mindennapokban. A részletek és jegyvásárlás a feminaklub.hu oldalon érhető el.

Tovább a cikkhez