Ismerd fel az ikonikus magyar helyszíneket az új Huawei prémiumtelefon reklámjában! – videó

Ismerd fel az ikonikus magyar helyszíneket az új Huawei prémiumtelefon reklámjában! – videó

A Huawei Pura 70 idén májusi világpremierje után kiváló kritikákat kapott a fotózási, videózási képességei miatt. Nyilvánvaló volt, hogy a gyártó, amely a rá kivetett embargó miatt nem fér hozzá a legmodernebb chipekhez, számítási teljesítményben nem lesz versenyképes a konkurens zászlóshajókkal. Ezt magas szintű kameraképességekkel igyekezett kompenzálni, és ebben nem is vallott kudarcot.

Magyarországra megérkezett a Huawei prémium kategóriás okostelefonja, a Pura 70, mely innovatív fotós képességeivel és Budapest ikonikus helyszínein készült bemutató videójával került a figyelem középpontjába. A gyártó bővítette hazai termékportfólióját viselhető okoseszközökkel, és erősíti jelenlétét az okostelefonok piacán. A Pura 70 a Huawei P széria mobilfotózás és dizájn terén szerezett tapasztalatokra építve készült, és képes éles fényképek gyors elkészítésére.
Az okostelefon bemutatkozó videója Budapest utcáin és ikonikus helyszínein készült, látványos bemutatót adva a készülék képességeiről. A Pura 70 kiemelkedő szuperközeli makrófotókra is képes, amit a Szlovénia erdeiben készült felvételek mutatnak be.
A készülék főkamerája nagy érzékelővel és nagy rekeszértékkel rendelkezik, valamint százszoros zoomtartományt kínál. A portréfotózás terén is fejlett, valósághű portréhatásokat kínál.
Az akkumulátor és töltési sebesség terén is kiemelkedő, a készülék vékony kialakításban, de nagy kapacitású akkumulátorral rendelkezik. A kijelzője rendkívül keskeny keretű, modern és energikus megjelenést kölcsönöz a készüléknek.
A Huawei Pura 70 már elérhető több magyarországi kereskedelmi hálózatban és mobilszolgáltatónál, ajánlott fogyasztói ára 399 990 forint.

Tovább a cikkhez