A Nagy Nap Ragyogása: Sydney van den Bosch Meseszép Esküvője – Videóvélemények

A Nagy Nap Ragyogása: Sydney van den Bosch Meseszép Esküvője - Videóvélemények

Sydney van den Bosch és Kaszás Benjamin egy héttel ezelőtt egy meseszép Balaton-parti esküvőn fogadtak örök hűséget egymásnak. Bár az esőzés majdnem keresztülhúzta terveiket, végül napsütésben mondták ki egymásnak a boldogító igent, és végül minden úgy sikerült, ahogyan azt az ifjú pár megálmodta, ám mint kiderült, még őket is meg lehet lepni. Az újdonsült házaspár információink szerint jelenleg boldogan töltik mézesheteiket a Maldív-szigeteken.

Sydney van den Bosch és vőlegénye, Kaszás Benjamin, hónapokig készültek álomesküvőjükre, melyet szeptember 28-án, szombaton a Balaton-parti kikötőben tartottak. Az eseményen mintegy 60 fővel ünnepeltek, csak a szűk család és baráti kör volt hivatalos. Annak ellenére, hogy aznap esőzésre számítottak, végül napsütésben mondták ki egymásnak a boldogító igent. A nászútjukat jelenleg a Maldív-szigeteken töltik.
Vásáry André is a meghívottak között volt, aki az esküvőről eddig nem látott fotókat osztott meg az Instagramon. Sydney a nagy napon készült videó előzeteséhez azt mondta, hogy alig tudják feldolgozni, milyen szerencsések, hogy egymásra találtak, és hogy az esküvőjük szervezőinek sikerült meglepniük őket.

Tovább a cikkhez