Szájban olvadó citromtorta: könnyű vajas tészta alapú sült hab koronával

Szájban olvadó citromtorta: könnyű vajas tészta alapú sült hab koronával

Omlós vajas tészta, ropogósra sült tojáshab, közte remegős citromos krém: ezt a tortát sokszor meg fogod még sütni.

A citromtorta egész évben frissítő és savanykás desszert, melyet érdemes elkészíteni. Az omlós linzertészta alapja valódi vajjal készüljön, és az összetevők jéghidegek legyenek. A frissen reszelt biocitrom kerüljön a közepén megbúvó krémbe. A torta elkészítésekor lépésről lépésre kövesd az utasításokat. Ha érdekel, hogyan befolyásolja az életünket a mesterséges intelligencia, gyere el az előadásra, ahol Szily Nóra és Rab Árpád lesznek a vendégek. A jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Tovább a cikkhez