A “Fradi drámai helyzetben: döbbenetes statisztikákat hozott a csapat” című cikkre utaló cím lehetne: “A Fradi szörnyű formában: a döbbenetes statisztikák mindenkit meglepnek”.

A "Fradi drámai helyzetben: döbbenetes statisztikákat hozott a csapat" című cikkre utaló cím lehetne: "A Fradi szörnyű formában: a döbbenetes statisztikák mindenkit meglepnek".

A Fradi edzője nem igazán találja a kezdőcsapatát, az eddigi 16 tétmérkőzés alatt már 27 játékosnak szavazott bizalmat az első perctől kezdve a pályán.

A Ferencváros az előző héten két fontos mérkőzést is elveszített. Először az Európa-ligában a Tottenham 2-1-re győzte le őket, majd a Paks 3-1-re diadalmaskodott a labdarúgó NB I kilencedik fordulójában. A klub jelenlegi edzője, Pascal Jansen, 21 mérkőzést vezetett a csapattal, de még mindig keresi a megfelelő kezdőcsapat összeállítását. Dibusz Dénes kiemelkedően sokszor szerepelt a kezdőcsapatban, 16 alkalommal, míg más játékosoknál ez a szám alacsonyabb.
A Fradi eddig nyolc bajnokijából hetet megnyert, továbbá továbbjutott a MOL Magyar Kupában, és az Európa-liga főtáblájára is kvalifikálta magát. Az edző irányítása alatt azonban még nem alkotott olyan kezdőcsapatot, ami két egymást követő tétmérkőzésen is ugyanaz lenne. Az eredményekkel ugyan elégedett Kubatov Gábor, de a játék teljesítményével nem. A Fradi következő mérkőzése az NB I 10. fordulójában lesz a Fehérvár ellen.

Tovább a cikkhez