A következő hatásos címet javaslom: “Drámai pillanat a forgatáson: Hollywood angyalarcú szupersztár veszélyesen közel a halálhoz!

A következő hatásos címet javaslom: "Drámai pillanat a forgatáson: Hollywood angyalarcú szupersztár veszélyesen közel a halálhoz!

Egy rosszul sikerült kaszkadőrmutatványba majdnem belehalt Dylan O’Brien a harmadik Útvesztő-film forgatásán. Elmondása szerint jelezte a stábnak, hogy nem érzi biztonságosnak a jelenetet, amely során mozgó járműből emelték ki, nem foglalkoztak vele. Azóta megtanulta, hogy ki kell állnia magáért!

A 2018-as Útvesztő: Halálkúra (Maze Runner: Deathcure) című filmben Dylan O’Brien súlyos balesetet szenvedett a forgatás során. Az esetet követően O’Brien lelkileg és fizikailag is megviselt volt, és nem volt biztos abban, hogy visszatér a színészi pályára. A baleset sorsfordító volt számára, és megtanulta, hogy a saját testi épsége a legfontosabb. O’Brien elmondása szerint aggályait nem vették komolyan a forgatások során, és ez a balesethez vezetett.

Tovább a cikkhez