Ízletes zellerkrémleves extra gazdag ízekkel: sült zöldségekkel feldobva

Ízletes zellerkrémleves extra gazdag ízekkel: sült zöldségekkel feldobva

Még finomabb lesz a zellerkrémleves, ha a hozzávaló zöldséget előbb sütőben pirítod meg.

A recept leírása alapján készíthetünk egy mennyei sűrű zellerkrémlevest, amelyhez először a zellert fél óráig sütjük tepsiben, majd főzzük egy krumplival és alaplével. A petrezselymet hozzákeverve pürésítjük, majd tejföllel és tojássárgájával összeforraljuk. A levest krutonnal vagy pirítóssal tálalhatjuk. Emellett a tartalmas köretként és könnyed ebédként kínálható besamelben sült káposzta is nagyszerű választás. Az általuk tartott előadáson Szily Nóra és Rab Árpád trend- és jövőkutatók a mesterséges intelligencia szerepéről és hatásairól beszélnek, miközben könnyed és szórakoztató módon közelítik meg a témát.

Tovább a cikkhez