A “Revolutionize Your Laundry Day with This Simple Trick” (Forradalmasítsd a mosásnapjaid ezt a egyszerű trükkel) cím hatásos lenne ebben az esetben.

A "Revolutionize Your Laundry Day with This Simple Trick" (Forradalmasítsd a mosásnapjaid ezt a egyszerű trükkel) cím hatásos lenne ebben az esetben.

Hűvösebb időben a ruhák is nehezebben száradnak meg, ha kiteregetjük, azonban ha nincs ideje ezt kivárni, hoztunk egy tippet, amely segítségével könnyen és gyorsan megszáríthatja a ruháit, szárítógép nélkül is. Ehhez pedig pusztán a mosógépre és egy kis trükközésre –egészen pontosan egy törölközőre – van szükség. Mutatjuk is, mit kell tennie!

Ha szeretné, hogy ruhái gyorsabban száradjanak mosás után, tegyen vissza a mosógépbe egy nagy, tiszta és száraz törölközőt a ruhák közé. Fontos, hogy lazán, összegombózva tegye be a törölközőt, hogy jól fel tudja szívni a vizet. Válassza ki a legmagasabb centrifugálási fordulatszámot, majd miután lejárt a program, látni fogja, hogy a törölköző mennyi nedvességet szívott fel. Ha kevesebb ruhát tesz be egyszerre a mosógépbe száradni, az eredményesebb lesz.

Tovább a cikkhez