Istenes Bence érződik szomorúan Schobert Norbi gyermekeinek helyzete miatt

Istenes Bence érződik szomorúan Schobert Norbi gyermekeinek helyzete miatt

Schobert Norbi és Rubint Réka nagyobb gyermekei, Norbi és Lara egyre nagyobb sikereket érnek el a televíziós műsorokban. Idősebb fiuk tavaly a Farm VIP és a Sztárbox versenyzőjeként bizonyított, Lara pedig idén a női pehelysúlyú kategóriában küzd meg a bajnoki címért. Az IstenEstben most Istenes Bence és Pápai Joci értekezett a két testvér teljesítményéről.

Schóbert Lara és testvére, Ifjabb Schobert Norbert egyre gyakrabban tűnnek fel a képernyőn. Norbika tavaly a Farm VIP-ban és a Sztárboxban mutathatta meg tehetségét, idén pedig mindenkit meglepett a Megasztárban is felbukkant, ahol már énekhangjával nyűgözte le a közönséget. Nővére, Lara eközben az idei Sztárbox női pehelysúly kategóriájában vette fel a bokszkesztyűt, ahol szeptember elején brutális győzelmet aratott Papp Dorci ellen,

Az IstenEst legutóbbi adásában Istenes Bence és vendége, Pápai Joci beszélgetett Rubint Réka és Schobert Norbi két idősebb gyermekéről, és abban mindketten egyetértettek, hogy a fiatalok lenyűgöző teljesítményt nyújtanak, annak ellenére, hogy híres szüleik miatt nagy nyomás nehezedik rájuk. Istenes Bence azonban aggodalmát is kifejezte a testvérek miatt, szerinte nekik sokkal nehezebb dolguk van, mint más korukbeli fiataloknak.

Tovább a cikkhez