Sallai Nóra balesete: BMW-mániások felelősek a színésznő autójának ütközéséért

Sallai Nóra balesete: BMW-mániások felelősek a színésznő autójának ütközéséért

Adja-veszi a BMW-ket az a társaság, amelynek autójával Sallai Nóra karambolozott Alsónémediben szeptember 27-én. A tragikus baleset következtében a színésznő ötéves kisfia meghalt, a Jóban Rosszban sztárjáért még küzdenek az orvosok.

Alsónémediben szeptember 27-én tragikus baleset történt, ahol Sallai Nóra színésznő és kisfia súlyosan megsérültek. A kisfiú később életét vesztette, az anyát még mindig kezelik. A BMW-vel kapcsolatban ellentétes hírek láttak napvilágot, ami a baleset felelősségét illeti. Rikárdó és Kevin voltak az autóban a baleset idején, de egyelőre nem világos, hogy ki vagy kik tehetősek a balesetért. Rikárdó érvényes jogosítvánnyal vezette a kocsit, és nem állt alkoholos vagy kábítószeres befolyásoltság alatt. Mindketten autórajongók, akik gyakran időznek Magyarországon, főleg Dunaharasztin
és Alsónémediben. Rikárdó családtagja szerint tisztes és felelősségteljes családapa, aki nem vezet alkohol vagy drog hatása alatt. A baleset körülményeit szakértők vizsgálják, a rendőrség pedig még nem adott ki részleteket a nyomozásról.

Tovább a cikkhez