Kokainos Pizzériát Leplezett Le a Rendőrség: Az Ellenőrök is Bevették a ‘Különleges Kínálatot’

Kokainos Pizzériát Leplezett Le a Rendőrség: Az Ellenőrök is Bevették a 'Különleges Kínálatot'

Egy korábbi élelmiszerellenőrzés után gyanússá vált a hatóságoknak egy düsseldorfi pizzéria. A kétes éttermet később megfigyelte a rendőrség, ekkor tűnt fel nekik, hogy a menün szereplő 40-es számmal ellátott pizza különös népszerűségnek örvend. A pizzériában ugyanis “kokainfeltétes” pizzát árusítottak.

A német rendőrök csütörtökön fogták el a düsseldorfi pizzériának “kokainfeltétes” pizzát áruló üzemeltetőjét. Az étterem menüjének 40. helyén szereplő fogás különösen kelendő volt. A 36 éves tulajdonost élelmiszer-ellenőrzést követően vették őrizetbe.
Az étterem megfigyelése során a rendőrök észrevették, hogy a gyanúsan népszerű pizza körülbelül egy hete volt az egyik legkelendőbb. A rendőrségi vezető szerint a pizzéria tulajdonosa a lakásán tartózkodott, amikor a rendőrök kimentek hozzá, és egy drogokkal teli táskát dobott ki az ablakon, ami 1,6 kilogramm kokaint, 400 gramm kannabiszt és 268 ezer eurónyi készpénzt tartalmazott.
Az étterem tulajdonosát két nappal később kiengedték, és újra nekiállt az „kokainfeltétes” pizzák árusításának. Ennek következtében a rendőrség további három feltételezett drogbeszállítót és tizenkét másik gyanúsítottat is azonosított.
Az akciósorozat során két kannabisztermelő üzemet találtak, ahol szúrófegyverek mellett készpénzt és luxusórákat is lefoglaltak.

Tovább a cikkhez