Az “Innovatív Tanulási Megközelítés Növeli a Vizsgázók Sikert

Az "Innovatív Tanulási Megközelítés Növeli a Vizsgázók Sikert

Indul az őszi érettségi vizsgák és a nyelvvizsgák ideje, fontos, hogy a felkészülésben az érintett generáció igényeihez igazodjon a tananyag. Ebben nyújt segítséget a diákok és tanáraik számára is a KRÉTA Idegennyelvi Felkészítő Modul (IFM).

A nyelvtanulás fejlesztése és az idegennyelvek sikeres elsajátítása nagyban múlik azon, hogy milyen módszerek és tananyagok mentén tanulnak a diákok. Napjainkban talán még nagyobb jelentősége van annak, hogy a nyelvtanítási módszerek alkalmazkodjanak a Z és az alfa generáció tanulási igényeihez, készségeihez. Különösen az érettségire és a nyelvvizsgára való felkészülésben fontos, hogy a diákok célzottan és a saját egyéni tudásuknak megfelelően összeállított tananyagból készüljenek, gyakoroljanak. A vizsgahelyzetek ráadásul speciális kihívás elé állítják a tanulókat. Miholics Zoltán nyelvtanár, a KRÉTA IFM szakmai vezetője szerint tanárnak

A felület abban is nagy segítséget nyújt a pedagógusoknak, hogy a feladatcsomagokat akár személyre szabottan, a diákjaik egyéni erősségei, hiányosságai, érdeklődési körei mentén állítsák össze, majd osszák ki egy-két kattintással.

Tovább a cikkhez