A kép forrása: Blikk
Az ember zsíron megpirítja a hagymát, beledob egy kis paprikát, figyelve, hogy oda ne kapjon és már mehet is rá a felkockázott kenguruhús. Abból sem mindegy persze, hogy milyen, a farka a legjobb, és fontos, hogy ne legyen túl öreg, mert akkor már száraz. Valahogy így készül a kengurugulyás, amivel Vigh Zsolt várta a magyar politikusokat, akik Melbourne-ben lévő éttermébe tértek be egy ebédre.
2009-ben nyitották meg a Korona Csárdát a melbourne-i Magyarok házában. A csárda jó döntésnek bizonyult, és nemsokára egymásnak adták a kilincset a szigetországba látogató magyar politikusok. Az étteremben hagyományos hazai ízekkel fogadták a vendégeket, és kengurugulyást tálaltak első ételként. A kengurugulyás, bár az íze nagyon hasonlított a hagyományos gulyásra, kicsit édeskésebb volt. Az étteremben vendégeskedett több prominens magyar politikus is, és a siker egyik kulcsa Erdélyből származó anyósa, aki remekül főz. A Korona Csárdában megfordult sok olyan magyar, aki már évtizedek óta Ausztráliában élt, és olyanok is, akik csak a szüleiktől, nagyszüleiktől hallottak Magyarországról. Vigh Zsolt és felesége jelenleg itthon vannak, egy dokumentumfilmen dolgoznak, ami a külföldre szakadt, ám onnan mégis hazatért magyarokról szól.