A kép forrása: Blikk
A tenger gyümölcsei leves gazdag és ízletes étel. Remek választás, ha valami igazán különleges és zamatos fogásra vágynak. Az ízek harmóniája és a tenger gyümölcseinek frissessége biztosan elvarázsolja az asztalhoz ülőket. Mutatjuk hozzá a receptet.
Fásy Ádám eheti ajánlata egy finom tenger gyümölcsei leves, melynek receptjét megosztotta. A leves hozzávalói között szerepelnek sárgarépa, paradicsom, citromlé, petrezselyem, vöröshagyma, fokhagyma, olívaolaj, só, bors, valamint tenger gyümölcsei. Az elkészítés során a hagymát és fokhagymát olívaolajon megdinsztelik, majd hozzáadják a zúzott paradicsomot, sárgarépát, tenger gyümölcseit. A levest paradicsomlével és vízzel felfőzik, majd petrezselyemmel tálalják. Fásy Ádám ajánlása alapján érdemes kipróbálni ezt a tenger gyümölcsei leves receptjét.