Diós és meggyes légies piskóta: egy különleges sütemény sütés közben

Diós és meggyes légies piskóta: egy különleges sütemény sütés közben

Az egyszerű meggyes piskóta is izgalmasabb lesz, ha a tésztájába darált diót is csempészel.

A meggyes piskóta egy egyszerű sütemény, amelyet könnyű elkészíteni. A receptben a liszt egy részét darált dióval helyettesítik, de más gyümölccsel is működik, például barackkal vagy erdei gyümölcsökkel. A meggyet szükség esetén ki kell magozni, és ha befőttet használunk, le kell csepegtetni. A tésztát kivajazott-kilisztezett tepsiben vagy tortaformában kell elrendezni, majd a tetejét meg kell szórni a meggyel. A dutch baby, vagy holland palacsinta kiválóan alkalmas töltelékkel és anélkül is. Iványi Orsolya a menopauzaedukáció egyik meghatározó személyisége, aki a változókor testi-lelki kihívásairól és az új kezdet lehetőségéről beszél. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatunk az életközepi krízisek kezelésére, valamint megtudhatjuk, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

Tovább a cikkhez