A kép forrása: Blikk
Az ősz nem csupán a kertben ontja a színeket, hanem az asztalon is. Képzeljenek el a krumplipüré helyett egy tálat, amelyben édesburgonya, cékla és sütőtök sült, és képzeljék el, hogy ez is nagyon finom köret lehet a sült hús mellé. Használjuk a szezon zöldségeit és fogyasszunk egészségesen finom alternatívákat!
Az elkészített receptek között találhatóak saláta, burgonyasaláta és párolt káposzta receptek. A saláta céklából, édesburgonyából, lila hagymából, paprikából és fokhagymából készül olívaolajjal és balzsamecettel ízesítve. A burgonyasaláta főtt burgonyából, lila hagymából, majonézből, gránátalmából, római köményből, citromléből, étolajból és sáfrányból készül. A párolt káposzta receptje a káposzta, birsalma, vöröshagyma, méz, babérlevél, köménymag, fehérbor és olívaolaj felhasználásával készül.