A kép forrása: Femina.hu
A spanyolok kolbászos lencsefőzeléke hasonlít a magyarhoz, de répa és krumpli is fő benne.
A lencsefőzelék sűrű és tartalmas egytálétel, amelyet nem csak újévkor érdemes az asztalra tenni. A spanyol kolbász, a chorizo adja meg a karakterét, ennek a zsírján pirul utána a többi hozzávaló. A lencsét nem kötelező hosszú időre beáztatni, elég, ha a főzés kezdetén öntesz rá vizet, így mire a fazékba kerül, meg is puhul. Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.