Varázslatos Rakott Padlizsán: Szaftos és Sajtos Csoda Villámgyorsan

Varázslatos Rakott Padlizsán: Szaftos és Sajtos Csoda Villámgyorsan

A sajtos rakott padlizsán szaftos és tápanyagdús fogás, amihez nem kell sok időt a konyhában töltened.

A padlizsán a téli időszakban az egyik legegészségesebb alapanyag a konyhában, gazdag vitaminokban, mint a B-vitaminok (különösen B1, B6 és folsav), valamint ásványi anyagokban, például káliumban és mangánban. Alacsony kalóriatartalmú, így ideális választás, ha fogyni szeretnél vagy egészséges testsúlyt szeretnél fenntartani, illetve a szívnek is jót tesz. A sajtokkal megbolondítva pedig egy zamatos, szaftos és ízgazdag tepsis fogást tudsz készíteni belőle. Az ízletes muszaka a világ egyik legfinomabb étele, amit a nyári hőségben is megéri elkészíteni, mert nagy adagban készül, másnap is jólesik. Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére,

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Tovább a cikkhez