Fontos információk a karácsonyi lottózással kapcsolatban: változások a sorsolási időpontokban és a lottózók nyitvatartásában

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatja játékosait, hogy az ünnepi időszakban a lottózói nyitvatartások, a játékba küldési határidők, valamint a számsorsjátékok húzásának és adásba kerülésének időpontjai módosulnak.

A Szerencsej�t�k Zrt. üzemeltetési időpontokat változtat az ünnepnapok alkalmával. Az értékesítőhelyek december 24-én 12:00 órától zárva tartanak, december 27-én pedig szokásos rend szerint nyitnak ki. A terminálos értékesítőhelyeken december 24-én 12:00 óra és december 26-án 5:00 óra között nem lehet szerencsejátékot vásárolni. December 31-én a saját üzemeltetésű értékesítőhelyek legkésőbb 14:00 órakor bezárnak. 2024. január elsején pedig zárva tartanak. Az elektronikus fogadási rendszer üzemel az ünnepi időszakban is, módosulnak egyes játékba küldési határidők és sorsolások időpontjai. Az időpont változásokat folyamatosan figyelemmel kísérik, az átvételi igazolásokon feltüntetett dátumok tájékoztató jellegűek.

Tovább a cikkhez