Az “Élelmiszerek, melyek akadályozzák a rákból való felgyógyulást” címet ajánlanám erre a témára.

Az "Élelmiszerek, melyek akadályozzák a rákból való felgyógyulást" címet ajánlanám erre a témára.

Vannak olyan élelmiszerek, melyek túlzott fogyasztása hozzájárulhat a rák kialakulásához.

A rákellenes világkongresszus után született számos kezdeményezés a rák megelőzéséért és gyógyításáért. Egészséges táplálkozás fontosságára hívják fel a figyelmet, kiemelve az omega-3 és omega-6 zsírsavak szerepét. Az omega-6 túlzott fogyasztása csökkentheti az omega-3 gyulladáscsökkentő hatását, növelve a rákos elváltozások kialakulásának kockázatát. Fontos a két zsírsav egyensúlyának fenntartása, mivel mindkettő nélkülözhetetlen az egészségünk szempontjából.

Tovább a cikkhez