Megnyalod az ujjad a ragadós csokitortát kardamommal fűszerezve

Megnyalod az ujjad a ragadós csokitortát kardamommal fűszerezve

Ez az egyszerű csokitorta liszt- és tejtermékmentes, a kardamom pedig izgalmas ízvilágot kölcsönöz neki.

A receptek leírják hogyan lehet glutén- és tejmentes sütiket készíteni, például egy lapos, tömény csokitortát kardamommal. A receptben a csokit darabokra törve olvasztjuk olajjal, majd hozzáadjuk a cukrot, kardamomot és mandulaaromát. A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjéből kemény habot verünk, majd összekeverjük a csokikrémmel. A masszát sütőpapírral kibélelt formába öntjük és sütjük. A céklás kuglóf puha és szaftos, csokichipssel intenzív csokoládés ízű. A reklám arra ösztönöz, hogy vegyünk részt különleges előadásokon 2025-ben MOM Kulturális Központban.

Tovább a cikkhez