Az előadóművész Vidnyánszky Attila lemondását sürgeti, miután az ellene szóló kritikák negatív hatást gyakorolnak a közvetlen közelében lévő emberekre

Már mindenki hallott a Nemzeti Színházban történt tragikus esetről, mikor a Rómeó és Júlia előadásán két színész, Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia lezuhantak egy veszélyesen magas díszletről és súlyosan megsérültek.

Vidnyánszky Attila a Nemzeti Színház vezérigazgatója figyelmen kívül hagyta az életveszélyes erkély ellen felhozott jelzéseket, rengetegen felelősnek tartják a történtekért /omit-1/ lemondott pozíciójáról. A lemondást azonban Csák János kulturális és innovációs miniszter nem fogadta el, színházigazgatók álltak ki Vidnyánszky mellett. Lengyel Tamás, színész, beszélt a történtekről és elmondta a véleményét a vezérigazgató körüli botrányról. A színész szerint a felelősség az intézmény vezetőjét terheli, ő lemondana. A közszereplők közöttiek közötti támogatók listája szerinte megkoreografált, eltervezett. Attila, maradj, neked akkora szíved van, hogy belefér az egész Nemzeti Színház, csak te tudod ezt az egészet végigvezetni ezen a problémán.

Tovább a cikkhez