Kifinomult ízorgia: Pihe-puha sörkifli fetás krémmel – egyedi és különleges recept

Kifinomult ízorgia: Pihe-puha sörkifli fetás krémmel - egyedi és különleges recept

A sörkifli puha és foszlós: töltsd most meg fetás krémmel!

A fetás krémmel töltött omlós sörkifli egy finom sós nasi, amelynek alapja puha kelt tészta, tejföllel gazdagítva. A tésztához friss élesztő használata javasolt a tökéletes eredmény érdekében. A krém fetából, reszelt sajtból, chiliből és tejföllel készül, majd az olvasztott vajjal megkent tésztareszelékekre kerül. A recepttel kapcsolatban további részletek a Femina Klub áprilisi eseményén kerülnek ismertetésre, ahol Lakatos Márk stylist és Szily Nóra beszélgetnek az önmagunk elfogadásáról, illetve az életben felmerülő elakadások feldolgozásáról.

Tovább a cikkhez