A kép forrása: Femina.hu
A majonézes krémsajttal töltött tojás elmaradhatatlan a húsvéti asztalról.
A húsvéti asztalra a sonka, torma mellett a tojás is elengedhetetlen eleme. Idén javasolt a tojásokat majonézes krémsajttal tölteni, melyet ízesíthetünk újhagymával vagy medvehagymával. A húsvéti sonka mellé javasolt recept szerint a tojásokat tíz perc alatt főzzük keményre, majd krémsajttal, majonézzel, mustárral, újhagymával vagy medvehagymával, sóval és borssal keverjük össze, majd visszatöltjük a tojásokba. A tésztát is megtölthetjük krémsajttal, amelyet húsvéti alakzatokba rendezve tálalhatunk. Végezetül a PICK Téliszalámikat ajánlják az ízletes kiegészítéshez, melyhez ajándék tízórais zsákot adnak Kárpáti Tibor grafikájával.