80 ezres büntetés: Megúszta a milliárdoscsemete TikTok-sztár, hogy totálkárra törte Krisztináék autóját – vajon mennyire fáj neki?

80 ezres büntetés: Megúszta a milliárdoscsemete TikTok-sztár, hogy totálkárra törte Krisztináék autóját - vajon mennyire fáj neki?

Valószínűleg szeme sem rebbent, amikor ki kellett fizetnie a büntetést annak a 20 éves fiatalembernek, aki 2022-ben luxus Mercedesével belerohant egy Fordba: a kisautó utasai megsérültek, a kocsi ripityára tört.

A baleset Budapesten, a XI. kerületi Egér úton történt, ahol a kis Ford Fiesta hátulja összetört a Mercedes-AMG GT C Roadsterrel. A balesetben Krisztina és párja súlyos sérüléseket szenvedtek, és Krisztina még mindig nem gyógyult fel teljesen. Az autót vezető fiatalembernek már korábban el volt tiltva a vezetést, mégis driftelt a Mercedes-AMG GT C Roadsterrel, és több balesetet okozott. Az ügyészség szerint a fiatalember csak szabálysértés miatt volt felelős, és mindössze 80 ezer forintos büntetést kapott. Krisztina ügyvédje szerint az ügy áldozata lett, mivel a súlyos sérüléseit nem tekintették bizonyítottnak, így a fiatalember könnyen megúszta a felelősségre vonást.

Tovább a cikkhez