A kép forrása: Femina.hu
Úgy az igazi a tojásos nokedli, ha roppanós ecetes salátával kínálod.
Az ecetes sal?t?val t?lalt toj?sos nokedli gyors ?s fill?res vacsora lehet. Fontos, hogy alaposan mossuk meg a sal?taleveleket, ne ?rjen k?zt?k homokszem ?s ne hagyjuk ?zni a l?ben, mert megfonnyadnak. A sal?t?t mindig frissen keverve t?laljuk. A nokedli elk?sz?t?s?hez k?t toj?st kever?nk liszttel, v?zzel, majd forr? s?s v?zben f?zz?k ki. A toj?sos kever?vel azonnal ?rjuk el alatta a l?ngot a t?szta elk?sz?t?sekor. A fejes sal?t?t negyedelve, torzs?j?val egyben mossuk meg, majd ?ntj?k meg az ?ntettel. Az ?telt csirkepaprik?s mell?l is k?v?n k?s?rhetj?k.