A kép forrása: Blikk
Ma már sokan azzal kezdik az étkezést, hogy gyorsan készítenek a mobiljukkal egy fotót az ínycsiklandó falatokról, hogy azok ízét visszaidézhessék később is. Azonban az ételek sok esetben nem adják vissza ugyanazt a hatást a képeken. Csulak Réka, többszörösen díjazott ételfotós osztotta meg velünk a legfontosabb trükköket, amivel bárki jobb fotókat készíthet.
A cikkben bemutatott fotográfusok: Szabó Béla, Korponai Tamás és Csulak Réka. Csulak Réka szakértőként arról beszélt, hogy manapság már mobiltelefonnal és természetes fénnyel is lehet jó ételfotókat készíteni. Ő jelenleg a finnországi Espoo városában működő Three Pod Studio vállalkozást vezeti. Réka autodidakta módon sajátította el a fotózás alapjait, majd elvégezte az ételfotó és styling kurzusát Londonban. Munkáit 2019 óta folyamatosan elismerik; kiállították már Londonban és Helsinkiben is. A szakértő szerint az ételfotózás előnye, ha valaki szereti az ételeket \