A kép forrása: Blikk
Függetlenül attól, hogy Ön hogyan ünnepli az év végi ünnepeket, az ételek és az italok valószínűleg központi szerepet játszanak a téli ünnepségeken. Az alábbi fűszerek hármasa – a fahéj, a szerecsendió és a gyömbér – számos ételben és italban megtalálható, és összetéveszthetetlen részei annak az illatprofilnak, amelyet az ünnepi időszakhoz társítunk.
Az alapvetően trópusi fűszerek és az északi félteke téli ünnepei közötti szoros kapcsolat felmerülő kérdés. Az áfonya őszi szürete miatt természetes választás a hálaadáshoz, míg a fűszerek szezonalitása nem befolyásolja téli használatukat. A gyömbér betakarítása hosszú távra tervezve történik, melynek időzítése a növény teljes érése alapján változik. A szerecsendió és fahéj fűszerkészítése is hosszú évekig tartó növekedést és érési folyamatot igényel.