Az étel, amiért Michael Jackson rajongott

A pop királya szinte mindent szeretett, ami édes. Michael Jackson egész életében édesszájú volt. Szerette a mázas fánkot, a tejszínes fagylaltokat, az édesburgonyás pitét, a pekándiós süteményeket. Nem csak desszerteket fogyasztott azonban szívesen, állítólag a kínai édes-savanyú csirke is nagy kedvence volt.

A csirkemellfilét összekeverjük tojásfehérjével, sóval és kukoricakeményítővel, majd hagyjuk állni 15 percig. Eközben elkészítjük az ananászos szószt ananászlével, ecettel, ketchuppel, cukorral és olajjal. A csirkét megpirítjuk olajon, majd félretesszük. A paprikát és gyömbért megpároljuk, hozzáadjuk az ananászt, a szószt és a csirkét, majd forraljuk össze. Forrón, párolt rizzsel tálaljuk.

Tovább a cikkhez