Az év legkedveltebb téli borai: Fedezd fel Bodriék testes és ízgazdag különlegességeit!

Milyen jó bor márkanév az, hogy Bodri – gondoltam, de ez nem bor márkanév, hanem Bodri István családneve, és a kis társai gyerekkorában soha nem hagyták ki a magas labdát, füttyögettek, lábhoz, meg ilyenek.

Bodriék mesebeli 100 hektáros borászatot építettek fel a Faluhely-dűlőben, Szekszárdon, ahol ideális a terroir a vörösbornak. A közel 2050 órányi napsütés mellett a kulturális réteg is jelentős a borászatban. A Bodri Cab egy 13.5%-os, rubinszínű, nehezebb téli gasztrobor, melyet 16-18 fokon kell fogyasztani. A bor nem könnyed, beszélgetős bor, inkább korrekt középső polcos story. Szekszárdon többek között tucatnyi műhelyben készülnek csúcsborok, néha világszínvonalon.

Tovább a cikkhez